Nagelbijters en mensen met broze nagels opgelet!

Er is een behandeling die je kan helpen mooie, natuurlijke nagels te laten groeien, die niet om de haverklap scheuren. Deze life-changing behandeling heet biab Builder In A Bottle.

Wat is BIAB?

“BIAB (Builder In A Botlle) is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Er zit voeding in voor je natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje echt gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden.

Biab kan zowel op je eigen nagel aan gebracht worden en met tips . BIAB is er in verschillende nude tinten

Wat doet BIAB voor je nagels?

De behandeling zorgt ervoor dat jouw natuurlijke nagels gezond, stevig en lang blijven – de kans op scheuren is heel klein. Ook voedt het je nagel, waardoor je na enige tijd merkt dat je natuurlijke nagels veel steviger zijn.

Hoe lang blijft BIAB zitten?

Drie tot vier weken. Je kunt BIAB altijd blijven herhalen, maar als je nagels echt beschadigd zijn, kan het wel tot 6 maanden duren voor er een gezonde en sterke nagel is teruggegroeid.

En de nazorg? wat kan ik het beste niet doen? en wat kan wel ?

  • Wees de eerste 24 uur na de behandeling extra voorzichtig en vermijd hitte (sauna, zonnebank, heet bad).
  • Gebruik elke dag nagelriemolie – dit houdt je nagels gehydrateerd, stimuleert groei en zorgt ervoor dat het product goed aan de nagel blijft vastzitten.
  • Als je gaat schoonmaken (de badkamer bijvoorbeeld), gebruik dan altijd rubberen handschoenen. Ook bij het gebruik van een bb cream of foundation kan een verkleuring op treden op je nagels
  • Was je handen als je in contact bent geweest met chloor, insectenspray of zonnebrandcrème.
  • Als je het product van je nagels af wilt halen, ga dan altijd terug naar de salon.

Gelieve niet doen:

Vermijd lange periodes in het water (zwemmen, schoonmaken, in bad zitten) gebruik je nagels nooit als gereedschap en ga niet aan de lak trekken als het loslaat, want dan kun je je natuurlijke nagel beschadigen.

Vijl niet zelf je nagels bij, dan verwijder je het laagje dat de nagels heeft ‘dichtgeseald’ en laat daarna alles sneller los.