Lukt het u zelf niet om een mooie vorm in uw wenkbrauwen te krijgen ? Laat dan uw wenkbrauwen epileren of harsen bij beautysalon Gabrielle, om een juiste verhouding en model in de wenkbrauwen te krijgen. Ook de kleinste haartjes worden weggehaald. Na het epileren of harsen ontstaat er een open blik en word er een verzorgde uitstraling gecreëerd. Wilt u de look hellemaal afmaken dan kunt u ook uw wenkbrauwen laten verven in de gewenste kleur.

Wat word er verwacht van u voordat u naar de salon komt ?

Gebruik gelieve voor de behandeling geen dagcrème rond de wenkbrauwen als u dit wel doet kan het volledige resultaat niet behaald worden.

Hoe worden de wenkbrauwen geëpileerd?

  1. Als eerste word er met uw besproken wat voor verwachting u heeft , dit houd in dat er altijd vakkundig met u word besproken wat voor vorm u in de wenkbrauwen zou willen zien , en welke mogelijkheden er zijn.
  2. Het huid gebied rondom de wenkbrauwen worden ontvet
  3. Met een pincet verwijder ik de haartjes op een snelle manier hierdoor word epileren bijna pijnloos voor u. De piek haartjes in uw wenkbrauw worden geknipt om een strakke look achter te laten
  4. Indien nodig word de huid gekoeld en behandelt met een kalmerende crème , als u een lange periode niks aan uw wenkbrauwen heeft gedaan is de huid niet meer gewend aan het verwijderen van de haartjes waardoor wat roodheid kan ontstaan maar vrijwel na 15 minuten weer weg trekt

Hoelang heb ik blijvend resultaat van het epileren van mijn wenkbrauwen ?

Het blijvende resultaat ligt geheel aan uw haar cyclus , uw wenkbrauwhaartjes groeien in een aantal stappen ( meer informatie bij het kopje Informatie op de website)

Hoelang duur de behandeling?

Dit is afhankelijk van uw verwachtingspatroon , maar meestal duurt de behandeling 15 a 20 minuten